Stort tillykke til Duncan som gjorde det igen

Folk vare meget opsat på at Duncan IKKE skulle vinde igen i år. Han blev nr. 2 i sin pulje men løb med pokalen igen som nr. 1 så et stort tillykke til Duncan.

Det var en fantastisk turnering, folk havde taget det gode humør med til dagen og som altid blev der skyllet et par genstande ned.

Især i pulje 1 hvor Lars Albani vandt en flask sprut med tilhørende vand som var sponsoreret af Sjønne. Duncan var den første der lukke på rød bull og vandt et ølkort. Udover Duncan lukkede Rene Slabiak og Jonas også på rød bull og Jonas lavede en 180’er.

Jeg syntes også lige det skal nævnes at Helene gik videre i sin pulje og nåede helt til kvartfinalen, men måtte se sig slået ud af Bigge. Helene har kun spillet i godt 2 år. Så flot præstation af Helene.

Der blev trukket lod om Lucky Nr. 4 blandt Michael Eriksen, Palle, Carsten, Jack og Daniel. Det var Eriksen som blev den heldige. Der blev også trukket lod bland spiller der blev nr. 5 og 6 om en billet til næste Wienerstuen Cup 2019 – Volume 1. Den heldige vindere blev Lars Brylle.

Den mest spændende kamp var nok semifinalen mellem Tommy og Dan. Dan førte 3-0 og det så ud som en sikker sejer til Dan, men Tommy kom stærkt igen og fik udlignet til 3-3 og så var kampen helt lige. De kom begge hurtig på luk men det var Tommy der først ramte sin doubel.

Her under ses de 4 vindere. Bigge nr. 4, Dan nr. 3, Tommy nr. 2 og Duncan nr. 1 – STORT TILLYKKE TIL DEM

STOR TAK TIL

Sjønne for den fantastiske mad han serverede for os, samt at havde sponsorerede 2 flaske sprut og et ølkort. Uden Sjønne var der ikke en Winerstuen Cup.

TD Vinduespolering som sponsorerede et gavekort til Wienerstuen Cup 2019 – Volume 1.

Albani som sponsorerede 3 kasser øl.

Tak til de frivillige der var så søde at tag tavler da vi gik ud i kampene “Vind eller forsvind”.

Håber vis ses til Wienerstuen Cup 2019 – Volume 1 

 • Nr. 1 i hver pulje i de indledende runder blev:
  Pulje 1
  – Dan
  Pulje 2 – Michael Baagøe
  Pulje 3 – Bigge
  Pulje 4 – Bo
  Pulje 5 – Rene Slabiak

 • Den første der lukket på
  Rød Bull
  – Duncan

 • Den første 180’er – Lars Albani

Se alle resultater her