Stort tillykke til Duncan

Efter Duncan var blevet nr. 2 i sin pulje gik han videre til ottendelsfinalen og vandt 1. pladsen i Wienerstuen Cup for 2. år i træk.

Hans første modstander i 8. dels finalen var Peter, som han slog 3-1, derefter skulle han møde Bo i kvartfinalen som han slog med 3-1. Den næst modstander var René Thyge som nær havde tabt sin bil, en BMW cabriolet, i de indledende runder, da den var på højkant i en kamp mod mig (Anita). Desværre tabte jeg kampen 0-2.  (Den skulle jo også snart til syn og det havde jeg nok ikke råd til alligevel). Duncan vandt 3-0 over René Thyge.

Den sidste modstander der stod i vejen for Duncan var Thomas (Piv), som var nået så langt ved at vinde 3-0 over Michael Baagøe, 3-1 over Emil Jørgensen og 3-2 over Jørgensen.

Duncan og Piv var blevet enige om at spille finalen bedst af 7 – Duncan vandt 4-0 over Piv, som ellers havde haft en flot turnering dagen igennem.

Så et stort tillykke til Duncan med 1. pladsen, Piv med 2. pladsen, Jørgensen med 3. pladsen og René Thyge med 4. pladsen (som desværre havde forladt the building da præmierne skulle overrækkes).

STOR TAK TIL

Sjønne for den fantastiske mad han serverede for os, samt at havde sponsorerede en flaske sprut med tilhørende sodavand til den der lavede først 180 – vundet af Dan.

TD Vinduespolering som sponsorerede et gavekort til Wienerstuen Cup 2018 – Volume 2, som blev vundet af Leif Kok.

Tak til de frivillige der var så søde at tag tavler da vi gik ud i kampene “Vind eller forsvind”.

Pihl mente hun havde fortjent et billede sammen med vinderen, forde hun havde vundet over Duncan i  de indledende runder. Pihl blev nr. 1 i sin pulje. Tillykke

 • Nr. 1 i hver pulje i de indledende runder blev:
  Pulje 1
  – Palle
  Pulje 2 – Pihl
  Pulje 3 – Jørgensen
  Pulje 4 – Bo
  Pulje 5 – Jonas

 • Den første der lukket på
  Rød Bull
  – Dan

 • Den første 180’er – Dan

Se alle resultater her